آزمون عملی کنکور رشته تربیت بدنی شمالغرب کشور در دانشگاه تبریز برگزار شد

۰۸ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۳ کد : ۶۴۴۴ اطلاعیه ها اخبار تصویری
آزمون عملی کنکور رشته تربیت بدنی شمالغرب کشور در دانشگاه تبریز برگزار شد

آزمون عملی کنکور رشته تربیت بدنی شمالغرب کشور با حضور داوطلبان کنکور سراسری استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل در دانشگاه تبریز برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: این آزمون بخش عملی رشته تربیت بدنی کنکور سراسری برای ورود به دوره های کارشناسی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور بوده که با شرکت 232 نفر داوطلب دختر و 173 نفر پسر، طی روزهای پنج شنبه و جمعه 2 و 3 آذرماه در ژیمنازیوم دانشگاه تبریز برگزار شد.
دکتر یعقوب بدرآذین ، با بیان اینکه این آزمون با هدف معاینه پزشکی و سنجش وضعیت تندرستی، آمادگی جسمانی، استقامت عضلانی، تنفسی، مهارت های حرکتی و توپی و قدرت انفجاری بدن داوطلبان رشته تربیت بدنی در دانشگاه ها برگزار شد، افزود: اندازه گیری قد و وزن، معاینه پزشکی و بدنی، آزمون عملی هم شامل بارفیکس خوابیده در 20 ثانیه، دریبل توپ فوتبال و بسکتبال، غلت، پرش از موانع 60 سانتی متری، دوی 94 متر، پرتاب توپ طبی 3 کیلوگرمی و دوی 250 متر برای پسران و 150 متر برای دختران به‌ صورت ترکیبی در مدت زمان تقریباً سه دقیقه و ... از جمله موارد این آزمون بود.
وی افزود: مراحل و شیوه اجرای آزمون عملی از طریق فیلم ویدئویی به منظور سهولت انجام آزمون، کاهش استرس و اندازه گیری مطلوب توانایی های فردی داوطلبان قبل از آزمون برای داوطلبان به نمایش در آمد. این آزمون با حضور نماینده سازمان سنجش، نماسینده پژوهشگاه تربیت بدنی ، نماینده حراست دانشگاه و نماینده دانشگاه در برگزاری آزمون و با همکاری 100 نفر از عوامل اجرایی شامل اعضای هیات علمی، مربیان، کارکنان و دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی دانشکده تربیت بدنی برگزار شد.

نظر شما :