تیم ملی کشتی فرنگی ایران، به همراه دکتر امیرساسان متخصص تغدیه و عضو هیات علمی دانشکده تربیت بدنی قهرمان آسیا شد

۰۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۱ کد : ۱۱۴۰۹ اطلاعیه ها اخبار تصویری

تیم ملی کشتی فرنگی که در مسابقات قهرمانی آسیا و در کشور هند شرکت کرده بود، موفق شد با پیروزی های مقدرانه قهرمان زاین مسابقات شود. در این مسابقات (و همچنین مسابقات بین المللی گذشته) دکتر رامین امیرساسان عضو هیات علمی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تبریز (فیزیولوژیست ورزش و متخصص برجسته تغذیه) بعنوان متخصص تغذیه تیم های ملی حضور داشتند. یادداور می شود، دکتر امیر ساسان در طی چند دهه گذشته همواره به عنوان یک متخصص تغدیه و مربی کلیدی در کسب قهرمانی های بین المللی تیم های کشتی نقش موثری داشته اند، و هر زمان که در کنار تیم بودند، سکوی قهرمانی به تیم ملی ایران رسیده است. ضمن تبریک این پیروزی، دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تبریز آرزوی سلامتی و موفقیت های هرچه بیشتر برای آقای دکتر امیرساسان دارد.