برگزاری کارگاه آموزشی و مسابقات بهکاپ و بهکاپر

۰۳ آبان ۱۴۰۱ | ۱۷:۳۲ کد : ۱۸۲۹۶ اطلاعیه ها اخبار تصویری

بمناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش کارگاه آموزشی رشته های ورزشی نوین (بهکاپ و بهکاپر) ویژه کارکنان و دانشجویان دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، کارگاه آموزشی بهکاپ و بهکاپر به همت دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی و با همکاری انجمن بهکاپ جمهوری اسلامی ایران و هیأت گلف استان آذربایجان شرقی و حمایت مدیریت امور اجتماعی دانشگاه تبریز در محل چمن مصنوعی روبری دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز با حضور کارکنان و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.

دکتر مهتا اسکندرنژاد رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز هدف از برگزاری این دوره را افزایش نشاط و همچنین آشنایی شرکت کنندگان با یک ورزش جدید و ایرانی عنوان نمود و افزود: طراحی و ابداع ورزش بهکاپ در کشور خودمان و در سال ۱۳۹۲آغاز شده و بعنوان یک ورزش مهیج در افزایش تمرکز و تفکر مفید می­باشد و با توجه به قابلیت اجراء در اکثر سطوح و مکان ها بعنوان یک ورزش خانوادگی مورد اقبال عموم جامعه قرار گرفته است، لذا بمناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش این کارگاه آموزشی به همراه مسابقه برگزار شد.

در پایان مسابقات به مناسبت هفته تربیت بدنی نیز برگزار شد که به نفرات برتر جوایزی نیز اهدا شد.