اعطای جایزه Travel Grant به خانم دکتر اسکندرنژاد از سوی کالج اروپایی علوم ورزشی (ECSS)

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۷:۲۱ کد : ۱۹۶۰۰ اطلاعیه ها اخبار تصویری

از سوی کالج اروپایی علوم ورزشی (ECSS)، بزرگترین انجمن علمی علوم ورزشی در دنیا، جایزه Travel Grant به خانم دکتر مهتا اسکندرنژاد عضو هیات علمی گروه رفتار حرکتی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی اهدا شد. اعطای این جایزه به جهت ارائه کار پژوهشی خانم دکتر مهتا اسکندرنژاد و خانم ندا فکر وند (دانشجوی دکتری رفتار حرکتی) در این رویداد بین المللی می باشد. این انجمن سالانه همایش بین المللی علوم ورزشی برگزار می کند که امسال جهت شرکت در این رویداد علمی در شهر پاریس فرانسه این جایزه به خانم دکتر اسکندرنژاد برگزار خواهد شد.

دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز ضمن تبریک به خانم دکتر اسکندرنژاد، برای ایشان در این رویداد علمی آرزوی موفقیت دارد.