سجاد پاشایی دانشجوی مقطع دکتری تخصصی مدیریت ورزشی عضو فدراسیون جهانی مخترعین (IFIA) شد.

۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۸ کد : ۱۱۵۹۵ اطلاعیه ها

سجاد پاشایی دانشجوی مقطع دکتری تخصصی مدیریت ورزشی دانشکده تربیت بدنی وعلوم ورزشی دانشگاه تبریز عضو فدراسیون جهانی مخترعین (IFIA) شد.

مقر اصلی این فدراسیون در ژنو،سوئیس است و مأموریت اصلی این فدراسیون توسعه خلق دانش، ترویج فرهنگ نوآوری و تسهیل فرایند تبدیل ایده به ثروت می‌باشد. این فدراسیون عضو ناظر و مشاور «سازمان کنفرانس‎ها و پیشرفت‎های ملل متحد» (UNCTAD)، و عضو و ناظر «سازمان ثبت اختراعات اروپا» (EPO) است، و مهم‎ترین سازمان حمایتی برای مخترعان جهان زیر نظر «سازمان مالکیت فکری ملل متحد» (WIPO) و عضو سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (UNIDO) و عضو ویژه اتحاد برای نوآوری اتحادیه اروپا (EAI) به شمار می‎آید.

ضمن عرض تبریک، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون را برای این دانشجوی کوشا دارد.